PAIKALLISRADIOVAIKUTTAJIA 1980- JA 1990- LUVUILTA: ANNELI LINTELÄ

Tässä uudessa artikkelisarjassa on luvassa maamme paikallisradioissa vaikuttaneiden henkilöiden toimintaan liittyvää erityistä.

Ensimmäisessä osassa on Keravalla Radio Etelän Äänessä koko aseman toimimisajan (1988-1994) vaikuttanut Anneli Lintelä joka teki monenlaisia ohjelmia kanavalle, niin yleisiä ajankohtaismakasiiniohjelmia, työpaikkatoivekonsertteja, tavaranvaihtotuntia ja aikuisten toivekonserttia vuorotellen muiden kanssa kuin myös omia ohjelmiaan nimeltään Annelin tunti, Annelin aamiaispöytä ja Annelin aamulento sekä Torstain toivotut joka oli suosittu paikallisten nuorten kohtaamispaikka, toivelevyjen soiton ja terveisien välittämisen merkeissä. Etelän Äänessä toimimisensa jälkeen Lintelä oli mukana myös samalla paikkakunnalla toimineessa Radio Kympissä (1995, ainakin Lauantaiklubi, varmasti muutkin yleiset ajankohtaisohjelmat) sekä Sävelradion alkutaipaleella (alk. 1999) toivekonserttia juontaen niin ikään. Hänen poikansa kertoi valitettavasti äitinsä kuolleen 2000-luvun alussa.

Lintelä verkkomuseon pääblogin artikkeleissa:http://wp.me/p46kJl-2D (Etelän Äänen ohjelmien listaa) http://wp.me/p46kJl-cF http://wp.me/p46kJl-2A (omia muistelmia kuuntelijana)

img_6033

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.